Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων ευκαιρίες και κίνδυνοι

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων αποφασίζουν να ασχοληθούν με τη βραχυχρόνια μίσθωση των ακινήτων τους σε τουρίστες κυρίως μέσω airbnb και booking. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους περισσότερους να
κερδίσουν περισσότερα χρήματα καθώς έχει ανέβει η ζήτηση . Για να έχουμε όμως τα μεγαλύτερα οφέλη πρέπει να προσέξουμε να τηρούμε μερικούς βασικούς κανόνες. Πολύ βασικό είναι να γίνει η εγράφη του ακινήτου μας στο μητρώο βραχυχρόνιας μίσθωσης , να μην ξεχνάμε να δηλώνουμε εντός των προθεσμιών που προβλέπει ο νόμος τη Δήλωση Βραχυχρόνιας Διαμονής.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να καλύπτουμε την αστική μας ευθύνη με ασφαλιστήριο συμβόλαιο , διότι αν συμβεί κάποιο ατύχημα εντός του ακινήτου μας σε κάποιον πελάτη μας μπορεί αυτός να απαιτήσει αποζημίωση που ανάλογα με το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός μπορεί να είναι και αρκετές χιλιάδες ευρώ.  


Απαραίτητη είναι και η ασφάλιση της κατοικίας και του περιεχομένου για τους βασικούς κινδύνους φωτιά , πλημμύρα , ζημιές απο φυσικά φαινόμενα , κλοπή , σεισμό . Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει τους παραπάνω κινδύνους προστατεύει τη περιουσία μας και την επένδυσή μας απο όλους τους πιθανούς κινδύνους .



Τα παραπάνω μπορούν να ασφαλιστούν με πολύ μικρό κόστος . 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κάνουμε δωρεάν μελέτη των αναγκών σας και να σας δώσουμε προσφορά προσαρμοσμένη στις δυνατότητες σας με τους παρακάτω τρόπους :

Συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας
Με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook
Μέσω τηλεφώνου 6972270387 , 2661303209
E-mail : theodoroshiotis@gmail.com
Στέφανου Παδοβά 12
Θεόδωρος Χιώτης
Αριθμός ειδικού μητρώου επιμελητηρίου Κέρκυρας 828
Facebook page ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΙΩΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.