Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ( ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ )

 

Τώρα, με το πρόγραμμα ασφάλισης  Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας , μπορείτε να νιώθετε σίγουροι πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθείτε άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας σας!  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε οτι το πρόγραμμά αυτό παρέχεται και αυτόνομό χωρίς να είναι αναγκαία η ύπαρξή αλλού προγράμματός υγείας άρα είναι προσιτό και μπορούν να το αποκτήσουν όλοι οι κάτοικοι απομακρυσμένων ή νησιωτικών περιοχών που χρειάζονται περισσότερο τη κάλυψη αυτή . Ενδεικτικά το κόστος είναι 42 ευρώ το χρόνο για μια 4μελή οικογένεια . 


Το πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας προσφέρει μια πληθώρα παροχών όπως συντονισμό και πραγματοποίηση υγειονομικής μεταφοράς του ασφαλισμένου με το καταλληλότερο μέσο για το κάθε περιστατικό όπως «Ασθενοφόρο, Ελικόπτερο, Αεροπλάνο», παροχή ιατρικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτές καθώς και ειδικό ιατρικό εξοπλισμό .

Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας εξειδικευμένο Συντονιστικό Κέντρο Εξυπηρέτησης , που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Το ιδιαίτερα προσιτό στην τιμή πρόγραμμα «  Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας» μπορεί να προσφέρει σε όλη την οικογένεια την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη για την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.


 






Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας
Με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook
Μέσω τηλεφώνου 6972270387
E-mail : theodoroshiotis@gmail.com 

Στέφανου Παδοβα 12 Κέρκυρα  

Αριθμός ειδικού μητρώου επιμελητηρίου Κέρκυρας 828

Facebook page ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΙΩΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.