Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

  Η τουριστική μονάδα μπορεί να αποτελεί πηγή εισοδήματος για εσάς και την οικογένειά σας. Είναι σημαντικό να
εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, ακόμα και αν βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες διεκδικήσεις πελατών σας που θα είχαν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για τη βιωσιμότητα και τη φήμη της επιχείρησής σας.
Η ασφάλεια αστικής ευθύνης τουριστικών καταλυμάτων , καλύπτει τις αξιώσεις για αποζημίωση για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν στους πελάτες του καταλύματός . Αφορά όλα τα είδη τουριστικών καταλυμάτων , ενοικιαζόμενων δωματίων , ξενοδοχείων , διαμερισμάτων που ενοικιάζονται μέσα απο πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης Είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα συμβόλαια κάθε τουριστικού καταλύματός , δεδομένου του ότι οι επισκέπτες όταν υποστούν βλάβη σωματική ή υλική, μπορούν σύμφωνα με τον νόμο να καταθέσουν αγωγή ζητώντας αποζημίωση.

Απαραίτητη
είναι και η ασφάλιση του
κτιρίου και του περιεχομένου για τους βασικούς κινδύνους φωτιά , πλημμύρα , ζημιές απο φυσικά φαινόμενα , κλοπή , σεισμό . Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει τους παραπάνω κινδύνους προστατεύει τη περιουσία μας και την επένδυσή μας απο όλους τους πιθανούς κινδύνους . Τα παραπάνω μπορούν να ασφαλιστούν με πολύ μικρό κόστος . Η ασφάλιση είναι μια σοβαρή άμυνα για τα αναπάντεχα έξοδα που μπορεί να προκύψουν στις επιχειρήσεις σήμερα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κάνουμε δωρεάν μελέτη των αναγκών σας και να σας δώσουμε προσφορά προσαρμοσμένη στις δυνατότητες σας με τους παρακάτω τρόπους :

Συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας
Με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook
Μέσω τηλεφώνου 6972270387 , 2661303209
E-mail : theodoroshiotis@gmail.com
Στέφανου Παδοβά 12 Κέρκυρα
Θεόδωρος Χιώτης
Αριθμός ειδικού μητρώου επιμελητηρίου Κέρκυρας 828
www.chiotis.eu
Facebook page ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΙΩΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.